Kun puhutaan suomalaisen rockin legendoista, suurin ja ensimmäinen niistä on Hurriganes. Remu on kiertänyt suomalaisia lavoja, ravintoloita ja festareita jo yli 50 vuotta. Jälki on ollut suorastaan murhaavaa. Ja väliin mahtui jättimenestys myös Ruotsissa.

Remu keräsi muutama vuosi sitten ympärilleen innostuneen porukan ja pitkästä aikaa Rock´n´roll heräsi Suomessa henkiin. Nykyinen Remu & Hurriganes saa posketonta kiitosta keikoistaan. Meininki on ihan kuin silloin joskus. Viime vuoden lopulla bändiltä ilmestyi Electric play –niminen albumi. Se oli vahva näyttö bändin vireestä.

Fugefestillä päästään kokemaan jotain ainutlaatuista. Michael Monroe on jokaiselle suomalaiselle tuttu rokkikukko. Miehen kansainvälisiä meriittejä ei tarvitse tässä yhteydessä kerrata. Monroe oli mukana Hurriganesin Electric play –levyllä ja siitä syntyi kipinä mennä mukaan myös lavalle. Levyn julkkarit Tavastialla saavat Fugefestissä jatkoa, kun Hurriganesin toiseksi solistiksi kuningas Remun lisäksi astuu Michael Monroe.